Athena aastanäitusel valitsevad helged toonid

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Athena Maja huvikooli kevadnäituse avamisel tuletas kooli juhataja Eliko Kajak noortele meelde, et mõtlemise ja loomingu kaudu leitakse tee iseendani.
Athena Maja huvikooli kevadnäituse avamisel tuletas kooli juhataja Eliko Kajak noortele meelde, et mõtlemise ja loomingu kaudu leitakse tee iseendani. Foto: Marianne Loorents

Athena Maja huvikooli traditsioonilisel kevadnäitusele tõid õppeaasta jooksul valminud loomingu paremiku vaatajate ette 147 noort kunsti- ja tehnikahuvilist. Missugusena peegeldavad nad praegust elu ja maailma?

Athena huvikooli 23. kevadnäitusel, mis täidab pilgeni maja kaks korrust, saab vaadata kunstiosakonna maale ja joonistusi ning tehnikahuviliste meisterdusi. "Igal aastal on need näitused päris eriilmelised vastavalt sellele, missugused on lapsed. Praegu on meil väga ägedad noored," ütles Athena Maja huvikooli juhataja Eliko Kajak.

Kajaku sõnul jäi selja taha üsna töine aasta. Ta märkis, et ehkki Athena huvikoolis käib 147 õpilast, on neid mõnes mõttes rohkem, sest osa lapsi toimetab nii tehnikaosakonnas kui ka kunstiosakonnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles