Lasteaedade liikumispeo rikkus terroristlik jänes

Rakvere Raibe
Copy
Pildil olevad jänesed pole vahejuhtumiga seotud.
Pildil olevad jänesed pole vahejuhtumiga seotud. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnastaadionil peetud Lääne-Virumaa laste liikumis- ja muusikapeol lustis sadu lapsi kõikidest maakonna lasteaedadest. Kahjuks varjutas toredat sündmust õõvastav vahejuhtum – osalejate hulka oli ennast smugeldanud kurjade kavatsustega kodanik jänesekostüümis.

Tegu oli rangelt turvatud tippkohtumisega, kuid siiski suutis korrarikkuja alale pääseda. Politsei hinnangul võis ta selleks kasutada kavalust. Nimelt oli peol palju jäneseid – liikumis- ja jäneseaastat silmas pidades oli see välejalgne loom peo ametlikuks maskotiks ning paljud õpetajad olid jänesekostüümides.

«Jäneseid oli tõesti palju ja üritus oli tore. Jälgisin tantsu ja tralli tribüünilt, kui äkki hakkas silma üks jänes, kes käitus teistmoodi,» rääkis kohal viibinud linnakodanik Maimu Nõhvart. «Ta liikus erinevate lasteaiarühmade vahel ja proovis kõigiga patsu lüüa. Tundus, nagu ta polekski ise kuhugi rühma kuulunud, see tundus jube kahtlane. Mingil hetkel kadus ta silmapiirilt. Umbes veerand tundi hiljem nägin, kuidas jänes üritas staadioni äärde lükatud müügipunkti õllekraanist endale jooki valada. Siis astusin tema poole, mind silmates ta võpatas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles