Ärritunud mees ähvardas kirikusse kontserdile tulnud kuulajaid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Orelikontserdi asemel politsei: mõni minut enne kirikukontserdi algust hakkas keegi ärritunud mees külalisi ähvardama. Mees jõudis enne politseinike sündmuskohale saabumist lahkuda.
Orelikontserdi asemel politsei: mõni minut enne kirikukontserdi algust hakkas keegi ärritunud mees külalisi ähvardama. Mees jõudis enne politseinike sündmuskohale saabumist lahkuda. Foto: Aivar Ojaperv

Täna mõni minut enne kella 18 kihutas Rakvere Kolmainu kiriku ette töötavate vilkurite ja häiresireeniga politseiauto, sest keegi ärritunud mees oli ähvardanud kirikusse orelikontserti kuulama tulnud inimesi vägivallaga.

Pealtnägijate kirjelduse põhjal võis mees olla ehitaja, kes paigaldas päeval ümber kiriku tellinguid. Politseinikud ähvardajat sündmuskohalt ei tabanud – mees oli jõudnud lahkuda –, kuid tundus, et oma andmebaasist leidsid nad kahtlusaluse foto ja sündmuse tunnistaja tundis mehe ära. Politseinikud sündmuspaigal kommentaare ei jaganud.

Mees oli lärmamas käinud ka üle tee asuvas Vespri kohvikus ning selle kõrval asuvas poes. "Mina ise sel hetkel kohvikus polnud, aga ta olevat siin ja poes räusanud ning saatnud meie naistöötajaid kõikvõimalikesse kohtadesse," lausus kohviku omanik Rainer Miltop. "Ma vist olen seda meest näinud kiriku ümber tellinguid ehitamas. Ei tea, mis talle sisse läks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles