Võsul saab kuulata mõtisklust muusikast ja muusikaga

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Markus Nõlvak ja Pille Riin Erikson laulsid peaosi operetis "Ainult unistus", millega aastal 2021 tähistati Lehtse Kammerkoori 40. sünnipäeva.
Markus Nõlvak ja Pille Riin Erikson laulsid peaosi operetis "Ainult unistus", millega aastal 2021 tähistati Lehtse Kammerkoori 40. sünnipäeva. Foto: Piret Pihel

Võsu rannaklubis toimub 13. juunil kell 18 Kadrina kultuurikoja endiste ja praeguste solistide kontsert "Mõtisklus", kus esinevad Pille Riin Erikson, Markus Nõlvak ja Saamuel Palu ning kaunist klaverimuusikat esitavad õed Nadia ja Veronika Balakar.

Kontserdi korraldaja, muusikaõpetaja Lea Leisson ütles, et kava "Mõtisklus" on tagasivaade kooskäidud teele ning kontsert on pühendatud noortele, kes on alustanud oma teekonda, tiibade all helidetuule kandev ilu ja jõud. "Oleme tänulikud Eesti Meestelaulu Seltsile, kes põlispuuna on tugevad oksad sirutanud kaugele. Just seltsi korraldatud ettevõtmised on kaasa haaranud noormehed, kes on astunud välja ennast proovile pannes. Markus Nõlvak on kahel aastal pälvinud parima tulemuse maakonnas oma vanuserühmas ja meiega alles hiljuti liitunud Saamuel Palu sellel aastal," rääkis Leisson.

Ta lisas, et Kadrinast pärit Pille Riin Eriksonil, kes lõpetas Georg Otsa nimelise muusikakooli kiitusega klassikalise laulu erialal õpetaja Heli Veskuse lauluklassis ja jätkab õpinguid EMTA-s, on aastate jooksul kogunenud palju väga tulemuslikke ülesastumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles