Rakvere linna päevade kreisilaadal leidus kaupu igale maitsele

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Kastani puiesteel toimunud kreisilaadal leidus kaupu igale maitsele.
Kastani puiesteel toimunud kreisilaadal leidus kaupu igale maitsele. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linna päevad puhus tõeliselt käima kreisilaadal mänginud pasunakoor. Laupäeva kella kümneks oli enamik müügiplatse täitunud ja asja uudistamas umbes pool tuhat inimest.

Esmapilgul oli isegi raske hinnata, palju müügikohti Kastani puiesteel paiknes, kuid meelepärast leidus igale maitsele. Muu hulgas võis leida riideid ja ehteid, mett ja maitseaineid, musta pässikut ja tšillikastet, kala, vorsti ja juustu, käsitööd ning muidugi laadaõlut. Kella üheteistkümneks oli laadale uudistama tulnud pea tuhat inimest.

Teiste seas oli üks varastest külastajatest Rakvere linnapea Triin Varek, kes tänaval mööduvat pasunakoori rõõmsalt tervitas. Linnapeal oli plaanis lisaks laadale väisata toidutänavat, rammumehevõistlust ja õhtul vaadata filmi "Kalev". Mõnedest kodukohvikutest oli Triin Varek juba läbi käinud, kuid eraldi ta kedagi esile ei tahtnud tuua, sest kõik maitstu oli olnud meeltmööda. "Sel aastal on küll kodukohvikuid vähem, kuid olen väga tänulik neile, kes selle tegemise ikkagi ette võtavad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles