Võsu söögikohtadelt peegeldub värskus ja mitmekesisus

Tairi Alanurme
, suvereporter
Copy
Tänavusel hooajal on erakinnistutel asuvaid toidukärusid ja hoovikohvikuid avatud rohkem kui eelmistel suvedel.
Tänavusel hooajal on erakinnistutel asuvaid toidukärusid ja hoovikohvikuid avatud rohkem kui eelmistel suvedel. Foto: Ain Liiva

Toitlustusettevõtjate ja Haljala valla esindaja sõnul jagub Võsul suvehooajal kliente kõigile ning igale maitsele leidub midagi.

Võsu alevikus on hooaja alguses suuremaid söögikohtasid ja vallale kuuluval maal olevaid toidukärusid kümne ringis, muu hulgas mõned uued tulijad. Haljala valla kommunikatsioonijuht Kent Kerner rääkis, et eelmiste aastatega võrreldes on sel suvel erakinnistutel avatud toidukärusid ja hooajalisi kohvikuid rohkem.

"Ühes küljest on söögikohtade lisandumine positiivne," seletas Kerner, "kuid teisest küljest seisame üha rohkem silmitsi väljakutsega, et eramaale hooajalisest loodud söögikohad ei paku alati silmailu ega sobitu visuaalselt Võsu alevikule omasesse keskkonda." Siiski lisas ta, et söögikohtade valikuga saab Võsul rahul olla. "Valikut on erinevate restoranide, kohvikute ja toidukärude näol. Tundub ka, et suvitajaid ning kliente söögikohtades jagub, sest uustulijatele on samuti alati ruumi olnud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles