Tristan Konso püstitas karikavõistlustel uue Eesti noorterekordi

Kevin Volter
Copy
Tristan Konso (esiplaanil) tegi Pärnus toimunud kergejõustiku karikavõistlustel suurepärase tulemuse ja püstitas uue Eesti noorterekordi.
Tristan Konso (esiplaanil) tegi Pärnus toimunud kergejõustiku karikavõistlustel suurepärase tulemuse ja püstitas uue Eesti noorterekordi. Foto: Kergejõustikuliit

Eesti tänavused kergejõustiku karikavõistlused toimusid suvepealinnas Pärnus. Pea üheksa tundi väldanud võistlustel selgitati karikavõitjad nii täiskasvanute kui ka U18 vanuseklassis.

Meie maakonna kergejõustiklased võitsid kolm individuaalalakarikat ja lisaks oldi kuuel korral esikolmikus. Tubli sooritus tehti meeste 4 x 100 m teatejooksus, mille Rasmus Floren, Robin Sapar, Albert Annimäe ja Aivar Ellam lõpetasid teisena, ajaga 42,14. See andis meie meeskonnale kolmanda koha ka võistkondlikus arvestuses.

Kogu võistluse ühe parima tulemuse eest hoolitses aga rakverlane Tristan Konso, kes püstitas uue Eesti noorterekordi U18 vanuseklassi 110 m tõkkejooksus ajaga 13,79. Varasem rekord kuulus samuti Rakvere poisile Martin Moldaule ajaga 13,85 ja oli joostud aastal 2015. Lisaks sai Konso teise koha 100 m sprindis, mille läbimiseks kulus tal 11 sekundit ja 3 sajandikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles