Kadrina mehed tahavad rahvusvaheliste võistlustega avaldada austust Eesti maadluslegendile

Kevin Volter
Copy
Suur maadlusentusiast ja treener Marger Pormann plaanib Rakveres taaselustada Väike-Maarja vägilase Georg Lurichi mälestusturniiride traditsiooni.
Suur maadlusentusiast ja treener Marger Pormann plaanib Rakveres taaselustada Väike-Maarja vägilase Georg Lurichi mälestusturniiride traditsiooni. Foto: Marge Schwindt

Rakvere selle aasta ühe suurima spordiürituse korraldust veavad eest Kadrina isa-poja maadlustandem Marger ja Valeri Pormann. Georg Lurichi nimeline kolmepäevane noorte maadlusturniir peaks toimuma oktoobri eelviimasel nädalavahetusel ning võistlejaid oodatakse kolmes vanuseklassis.

Korraldajatel on plaan kutsuda kokku maadluskoondised tervest maailmast. "Plaanis on kutsuda võistlejaid nii Aasiast, Aafrikast, Ameerikast kui ka Euroopast. Kokku vähemalt kahekümne riigi sportlased," rääkis võistluste peakorraldaja Marger Pormann.

"Tulemas on maadluse tippriigid ja mitmeid-mitmeid tiitlivõistluste medaliomanikke. Maadlejaid on oodata vähemalt 600 ja sinna lisanduvad veel treenerid, kohtunikud ja muu abipersonal." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles