Lääne-Virumaal pole niipea vihma oodata

Copy
Nii kuuma, pikka ja ulatuslikku kuumalainet ei ole juunis veel olnud.
Nii kuuma, pikka ja ulatuslikku kuumalainet ei ole juunis veel olnud. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Ilmateenistuse prognoos lubab vihma küll Lääne- ja Lõuna-Eestisse, kuid mujale mitte. Ka Lääne-Virumaal püsib põud ja metsades on äärmiselt suur tuleoht. Kuumalaine jääb ka eeloleva nädala esimeses pooles püsima.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva Lääne- ja Lõuna-Eestis vahelduva pilvisuse ja kohatiste hoovihmadega ilm, mujal on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 3–10, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 12–17 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja kohati vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 4–10, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 23–29, rannikul kohati 18 kraadi ümber.

Teisipäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 12–17 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s. Sooja on 25–30, rannikul kohati 20 kraadi ümber.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 13–17 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kuid üksikutes kohtades võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 25–31, rannikul kohati 20 kraadi ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles