Gordejev tegi Poolas hooaja parima sõidu

Kevin Volter
Copy
Gert Gordejev ja Aivar van der Wiel said Poolas toimunud külgvankrite MM-etapil kaheksanda koha.
Gert Gordejev ja Aivar van der Wiel said Poolas toimunud külgvankrite MM-etapil kaheksanda koha. Foto: Wsc

Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste seitsmes etapp peeti möödunud nädalavahetusel Poolas Gdanskis. Meie praegune esipaar Gert Gordejev ja Aivar van de Wiel tegid seal hooaja parima tulemuse, saades etapi kokkuvõttes kaheksanda koha.

Laupäeval sõideti Gdanskis ajasõidud ja kvalifikatsioonisõit. B-grupi ajasõidus said Gert Gordejev ja Aivar van de Wiel seitsmenda koha. Parima aja sõitsid välja nädal tagasi Eesti MM-etapi võitnud Koen Hermans ja Ben van den Bogaart (Holland). Kvalifikatsioonisõidu lõpetasid Gordejev ja van de Wiel kuuendana ning stardikoht esimesse ritta oli sellega garanteeritud. Sõidu võitsid Hermans ja van den Bogaart, teise koha said Justin Keuben ja Dion Rietman (Holland) ning kolmanda Davy Sanders ja Luc Rostingt (Belgia/Prantsusmaa).

Pühapäeval toimunud esimeses võistlussõidus tegid Gordejev ja van de Wiel korraliku stardi ja võtsid sisse 11. koha. Esimeste ringide järel tõusid nad korraks ka kümnendaks, kuid lõpus andsid mõned kohad ära ja finišisse jõudsid 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles