Politsei tuvastab 14-aastase Kevini asukohta

Kevin Volter
Copy
Kevin on umbes 150 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on pruunid lühikesed juuksed. Seljas võib poiss kanda musta pusa, jalas siniseid teksapükse ja musta värvi tosse.
Kevin on umbes 150 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on pruunid lühikesed juuksed. Seljas võib poiss kanda musta pusa, jalas siniseid teksapükse ja musta värvi tosse. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi, selgitamaks Kevini asukohta, kes pidanuks 12. juunil kodukülastuselt naasma Tapa linnas asuvasse õppekeskusesse. Poiss seni kooli ega koju tagasi läinud ei ole.

Koolipere andis politseile teada, et 12. juunil ei naasnud Tapa linnas asuvasse kooli 14-aastane Kevin, kes oli mõned päevad viibinud kodukülastusel Tartu linnas. Kui esmalt püüdis lapse asukohta tuvastada koolipere ühes lähedastega, siis nüüd paluti poisi leidmiseks abi politsei käest.

Piirkonnapolitseinikud on suhelnud nii poisi lähedaste kui ka sõpradega, kontrollitud on erinevaid aadresse, kuid poissi seni tabada pole õnnestunud. Teada on see, et nooruk on läinud päevadel veetnud aega Tartus ühes oma sõpradega, ent kooli tagasi viimise vältimiseks põgeneb ta politseinikke või patrullsõidukeid märgates ära.

Info noorukist ning tema väljanägemisest on edastatud erinevate piirkondade patrullidele, sest ta võib liikuda nii Tartus, Valgas kui ka Rakvere kandis.

Kevin on umbes 150 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on pruunid lühikesed juuksed. Seljas võib poiss kanda musta pusa, jalas siniseid teksapükse ja musta värvi tosse.

Kõigil, kes on Kevinit näinud või teavad tema asukohta, palutakse sellest häirekeskuse numbril 112 teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles