JELD-WEN ehitas Kungla lasteaia mudilastele vahvad mudaköögid

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Kungla lasteaed sai endale uue mudaköögi.
Kungla lasteaed sai endale uue mudaköögi. Foto: Erakogu

Rakvere linna suurim tööandja JELD-WEN Eesti AS ehitas Kungla lasteaia mudilastele kaks mudakööki, mis seati paika sel nädalal. Rõõmsavärvilised ja vahva nimesildiga uued väliköögid pakuvad oma mitmekesiste võimalustega lastele palju mängulusti ja neis jätkub tegevust tundideks.

JELD-WEN Eesti AS-i tehasejuhi Erkki Ehandi sõnul tuli initsiatiiv uute köökide ehituseks Päikesejänku rühma õpetajalt, kes rääkis, et vana köök on kulunud, ja küsis, kas ettevõte saaks materjalidega aidata. "Siis tekkiski meil küsimus, et miks ainult materjaliga, kuidas hakkavad õpetajad ise seda vana kööki remontima. Tegime joonised ja otsustasime, et kui me juba teeme seda materjali, siis värvime ära ja paneme kokku ka. Oleme alati valmis lapsi aitama ja igas linna lasteaias võiks selline mudaköök olla," rääkis Ehand.

Lasteaia õuealadele rajatavad väli- ehk mudaköögid on muutunud väga populaarseks, kuna need pakuvad lastele võimaluse avastada ja uurida loodust ning arendada oskusi, toovad lapsed lähemale loodusele ja ümbritsevale maailmale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles