Tõuksi juhtinud koolipoiss pääses napilt otsasõidust

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Otsasõidu vältimiseks sooritas kolmeteistaastane koolipoiss tõukerattal ümberpõike ja käis külili.
Otsasõidu vältimiseks sooritas kolmeteistaastane koolipoiss tõukerattal ümberpõike ja käis külili. Foto: Siim Mihailov

Trenni kiirustanud kolmeteistaastane koolipoiss kihutas Tuleviku tänaval staadioni suunas ja põrkas peaaegu kokku kortermaja juurest sõiduteele suunduva Opeliga. Poisil õnnestus liikurit nii palju taltsutada, et sooritada ümberpõige, kuid tema teekond lõppes ikkagi külili.

Rakveres Tuleviku tn 13 maja eest Opeliga sõiduteele suundunud keskealine naine ütles, et veendus manöövri ohutuses, aga järsku tuiskas tema eest mööda tõuksi juhtinud koolipoiss. "Ta ütles, et kiirustas trenni. Ja et pole vaja kutsuda politseid või kiirabi ega teada anda vanematele. Poiss ise ütles, et ta autolt lööki ei saanud. Küll aga ta põikas autost mööda ja kukkus maha," rääkis naine.

Politsei välijuht Eduard Klaasmägi ütles, et kokkupõrget ei toimunud ja kolmeteistaastane poiss vaadatakse kiirabiautos igaks juhuks üle. "Poisiga midagi ei juhtunud. Üks kriimustus lihtsalt. Ta olevat siin isegi tõukerattaga ringi sõitnud, niikaua kui meie ja kiirabi kohale jõudsime. Poisil oli meie kohalejõudmise hetkel kiiver peas. Kiirabi viib ta koju ära," rääkis politseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles