Tamsalusse jääb senise kolme perearsti asemel kaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu valla vapp.
Tamsalu valla vapp. Foto: Graafika

1. aprillist lahkub Tamsalus ajutise asendajana töötanud perearst Helle Vambola, keda asendavad Tamsalu Perearstid OÜ arstid Ruth Liivak ja Anne-Lii Normann 1. juulini.



Maavalitsus vabale nimistule konkurssi ei organiseeri, vaid korraldab nimistu ajutise teenindamise kolmeks kuuks, mille jooksul patsiendid valivad ise endale uue perearsti.

Tamsalusse jääb edaspidi kolme perearsti asemel kaks. Patsientidel on võimalus valida, kumma perearsti juurde Tamsalus end ümber registreerida, või leida endale sobiv perearst väljaspool Tamsalu. Perearsti vahetamise avalduse blanketid on kättesaadavad haigekassa kodulehel ja perearstide vastuvõtukohtades.

Helle Vambola patsientide tervisekaartide üleandmine on korraldatud maavalitsuse ja Tamsalu Perearstid OÜ vahel. Inimestel endil puudub vajadus tervisekaarte kusagilt otsida.

Kui isik kolme kuu jooksul end ümber ei registreeri, määrab talle perearsti maavanem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles