Jaspar Vaher teeb Rally Estonial MM-sarja debüüdi

Kevin Volter
Copy
Jaspar Vaher ja Evelin Mitendorf teevad Rally Estonial oma karjääri esimese stardi maailmameistrivõistlustel.
Jaspar Vaher ja Evelin Mitendorf teevad Rally Estonial oma karjääri esimese stardi maailmameistrivõistlustel. Foto: Facebook: Jaspar Vaher

Lääne-Virumaa rallipaar Jaspar Vaher – Evelin Mitendorf teeb oma järgmise stardi kodusel MM-etapil Rally Estonial. Esiveoliste Rally4 autodega paneb Lõuna-Eesti teedel sõidetaval rallil end proovile neli Eesti võistluspaari. 

Noored läänevirulased sõitsid viimati Euroopa autoralli meistrivõistluste Läti etapil, kuid kohtunike otsuse järel tuli neil sõit oma klassis liidrikohal olles pooleli jätta, kuna selgus, et nende auto oli 31 kilo alla reeglitega lubatud miinimumi.

Autoralli MM-hooaja kaheksandale etapile on end kirja pannud 53 võistluspaari 24 riigist, teiste seas Vaher ja Mitendorf, kes teevad oma karjääri esimese stardi maailmameistrivõistlustel. Lisaks neile asuvad klassivõidu eest heitlema Karl-Markus Sei – Martin Leotoots (Peugeot 208 Rally4), FIA Rally Star finalistid Romet Jürgenson – Siim Oja (Ford Fiesta Rally4) ja Kevin Lempu – Andre Rahumeel (Ford Fiesta Rally4).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles