Rain Veideman sõlmis lepingu uue klubiga ja lahkub pealinnast

Kevin Volter
Copy
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Pärnu Postimees

Kuulujuttude põhjal oli maakonna korvpallifännidel väike lootus, et tuleval hooajal tuleb Haljalast pärit Rain Veideman tagasi koju ja liitub Rakvere Tarvaga. Nüüd selgus, et 31-aastane Veideman on löönud käed hoopis tartlastega.

Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi andis teada, et on sõlminud kaheaastase lepingu Virumaalt sirgunud korvpalluriga. Meistriliigas mängiva Tartu Ülikool Maks & Mooritsa spordidirektori Janar Taltsi sõnul vajas meeskond nooruse uljuse kõrvale ka kogemust. "Eelmisel hooajal oli meie satsi keskmine vanus 22 aastat. Pikk hooaeg näitab, et vaja on ka vanemat verd, ja nüüd on meil Raini [Veideman] näol selline kogemustega mängija olemas, kes on näidanud ka häid liidriomadusi nii platsil kui sellest väljaspool. Mul on hea meel, et järgmisel kahel hooajal on ta Tartus ja osa meie meeskonnast," rääkis Talts.

Rain Veidemani sõnul saab ta nüüd rahulikumalt hooajaks ettevalmistusi teha. "Mul on väga hea meel Tartus tagasi olla. Heades klubides hakatakse asjadega aegsasti pihta ja tänu sellele saime juba praegu kokkulepped tehtud. Mul oli endal ka soov asjad varakult lukku saada ja saan nüüd rahuliku südamega suvel trenni teha ja hooajaks valmistuda," kõneles Veideman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles