Tapa vald loob Paide maantee äärde ettevõtlusala

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Marko Teiva 29. juunil Tapa vallavolikogu ees. Tulevane ettevõtlusala on kaardil Teiva ninast ülespoole jääv kitsas roosa riba.
Marko Teiva 29. juunil Tapa vallavolikogu ees. Tulevane ettevõtlusala on kaardil Teiva ninast ülespoole jääv kitsas roosa riba. Foto: Andres Tohver

29. juuni vallavolikogu istungil tutvustas ettevõtlusspetsialist Marko Teiva plaane Paide maantee 79, 81, 83 ja 85 kinnistutega. "Eesmärk on rajada sinna ettevõtlusala, et Tapa valla ettevõtjad ja ettevõtjad ka kaugemalt saaksid meile tulla, siin oma tegevust alustada, töökohti luua ja selle läbi lisada tulu Tapa vallale," rääkis ta.

Ettevõtlusala rajamise ja selle ruumilise terviklahenduse loomiseks detailplaneeringu algatamise poolt hääletasid kõik 14 Tapa vallavolikogu liiget, kes istungist osa võtsid.

Paide maantee 79, 81, 83 ja 85 kinnistud hõlmavad 152 007 ruutmeetrit ehk 15,2 hektarit. Rajatav ettevõtlusala loob eelduste kohaselt Tapa linna otseselt 150–250 uut töökohta ja kaudselt 50–100 töökohta. Kuid kes ettevõtlusalale koliksid? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles