Loendamata inimesi kutsutakse endast märku andma

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oluline on, et rahvaloendaja jõuaks iga inimeseni.
Oluline on, et rahvaloendaja jõuaks iga inimeseni. Foto: Ants Liigus

Statistikaamet kutsub üles inimesi, kes pole veel rahvaloendusel osalenud ja kellega rahvaloendaja pole veel ühendust võtnud, sellest märku andma.

“Kutsume loendusel veel mitteosalenud inimesi endast märku andma, et keegi ei jääks pildilt välja,” rääkis statistikaameti peadirektor Priit Potisepp.
Mitteloendatud inimesed saavad endast märku anda kahel viisil: sisestades kontaktandmed loenduse veebilehel www.REL2011.ee; helistades rahvaloenduse infotelefonil 6259100 (tööaeg 8-18). Endast märkuandmiseks on aega kuni 25. märtsini.
Kui inimene on e-loendatud, tema juures on juba käinud rahvaloendaja või on küsitlusaeg kokku lepitud, ei ole endast vaja teada anda.
Koos e-loendusega on Eesti püsielanike kohta täidetud isikuankeete 19. märtsi kella 23 seisuga 1 271 003. Lääne-Virumaal on loendatud 58 237 inimest.
Eestis toimub rahvaloendus 31. detsembrist 31. märtsini. Neid elanikke, kes ei osalenud rahvaloendusel internetis, külastavad kuni 31. märtsini rahvaloendajad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles