Suurte plaanidega alustanud Rakvere Tarva korvpalliklubi lõpetab tegevuse (1)

Kevin Volter
Copy
Kogukonnaklubi läks vett vedama: tegevjuht Tanel Suslov (seisab vasakul) ja klubi omanik Mart Riga ei saanud plaanitud eelarvele rahalist katet piisavalt.
Kogukonnaklubi läks vett vedama: tegevjuht Tanel Suslov (seisab vasakul) ja klubi omanik Mart Riga ei saanud plaanitud eelarvele rahalist katet piisavalt. Foto: Ain Liiva

Uute omanike käe all talvel tegevust alustanud Rakvere Tarva korvpalliklubi tuli lagedale ambitsioonikate plaanidega. Esimene tagasilöök tabas klubi mai lõpus, kui lõpetati koostöö Reinar Hallikuga, kuid peatreeneriks palgatud Howard Frier andis lootust, et plaanidel on rahaline kate olemas. Nüüdseks on aga selgunud, et kõrgliiga tasemel korvpalli tuleval hooajal Lääne-Virumaal ei näe.

Kui Mart Riga ja Tanel Suslov klubi juhtimise üle võtsid, tulid nad välja plaaniga kaasata klubi tegemistesse terve kogukond, kuid mudel läks vett vedama ning plaanitud 350 000 – 400 000 euro suurust eelarvet kokku ei saadud.

Tegevjuht Tanel Suslov sõnas, et kahjuks ei leidnud nad suurt toetajat ja viimasel hetkel hüppasid mõned ka alt ära. "Meil oli ikkagi võimalus see ära teha, aga viimasel hetkel langesid mõned toetajad ära ja selle tõttu pole mõistlik meistriliigasse taolise eelarvega peale minna. See oleks kõigi suhtes lõppkokkuvõttes ebaaus."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles