Tarva kadumine paneb esiliiga tiimid rohkem pingutama

Kevin Volter
Copy
Aastaid meistriliiga tasemel kossulahinguid pakkunud Tarvas on nüüd ajalugu. Kas keegi plaanib sama nimega jätkata, näitab aeg.
Aastaid meistriliiga tasemel kossulahinguid pakkunud Tarvas on nüüd ajalugu. Kas keegi plaanib sama nimega jätkata, näitab aeg. Foto: Ain Liiva

Rakvere Tarva ootamatu tegevuse lõpetamisega kerkis Virumaa korvpalli esiklubiks TERE Kadrina Karud, kelle juht Raivo Tribuntsov kinnitas, et Karude tegevust konkurentide loobumine mingil moel ei mõjuta. Omanimelise korvpallikooli juht Reinar Hallik sõnas, et maakond vajab meistriliiga klubi ja nüüd peab oma klubiga ise kõrgliigasse pürgima hakkama. 

Raivo Tribuntsovi ütles, et hommikul uudist lugedes helistas ta Tarva nüüdseks endisele tegevjuhile Tanel Suslovile, kes ütles et suur "vaal" oli neil alt ära hüpanud. Kes see täpselt oli, tegevjuht täpsustanud ei olnud.

"Mina ütlen lühidalt – Rakvere ja Lääne-Virumaa ei ole midagi kaotanud ja Kadrina Karud, Tamsalu, Vinni ja Tapa sõjaväepunt pigem võidavad. Ma luban, et hakkame rahvale pakkuma kvaliteetset korvpalli oma poistega, mis toob ka rahva saali," rääkis Tribuntsov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles