Lähipäevil tuleb suvesoojus tagasi

Copy
Peakas vette.
Peakas vette. Foto: Arvo Meeks

Lähipäevil tõusevad õhusooja maksimumid taas 25 kraadi juurde, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest. Puhub edelatuul 5–11, puhanguti kuni 14, rannikul 18 m/s. Sooja on 10–16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärastlõunal sajud harvenevad. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, puhanguti kuni 14, rannikul 17 m/s, pärastlõunal tuul järk-järgult nõrgeneb ja õhtul pöördub lõunakaarde. Sooja on 18–23 kraadi. 

Neljapäeva öösel on Ida-Eestis vähese pilvisusega sajuta ilm, lääne pool pilvisus tiheneb ja saartele jõuab vihmasadu, mis levib edasi mandrile, ühtlasi võib olla äikest. Mandril puhub lõunakaare tuul 4–10, saartel ja looderannikul kagutuul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 11–17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, lääne pool sadu järk-järgult lakkab. Puhub lõunakaare tuul 4–10, saartel edelatuul puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal pöördub tuul läänekaarde. Sooja on 18–23, Kirde-Eestis kuni 25 kraadi. 

Reede öösel on selge ilm, öö hakul on idaservas pilvisem ja sadu eemaldub Peipsi taha. Puhub läänekaare tuul 3–9, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 10–16 kraadi. Päeval on selge, kohati vahelduva pilvisusega ilm ja võib sadada veidi vihma. Puhub edela- ja läänetuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 18–24 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles