Meedias kurikuulsaks saanud Tapa valla sotsiaaltöötaja jäi ametikohast ilma

Kevin Volter
Copy
Maja, kus Sirje Salura ja tema tuttav Toivo Täht pikalt omal volil tegutsesid. Kevadel veel maja juures ketis olnud koerad kuulusid samuti sotsiaaltöötajale.
Maja, kus Sirje Salura ja tema tuttav Toivo Täht pikalt omal volil tegutsesid. Kevadel veel maja juures ketis olnud koerad kuulusid samuti sotsiaaltöötajale. Foto: Ain Liiva

Täna täitus kaks kuud ajast, mil Virumaa Teataja tõi päevavalgele Tapa valla sotsiaaltöötaja kahtlase tegevuse ühel Eesti Raudteele kuuluval kinnistul Jäneda külas. Mai lõpus valla algatatud distsiplinaarmenetluse järel Sirje Salura enam valla töötajate nimekirja ei kuulu.

​Tapa vallavanem Valdo Helmelaid ütles telefonikõnes küsimuse peale, kas sotsiaaltöötaja Sirje Salura on vallandatud, vaid seda, et küsimuse sõnastus on vale. Rohkem ta teemat kommenteerima ei soostunud ja palus edastada küsimused kirjalikult. Artikli valmimise ajaks polnud ta neile vastanud.

​Sirje Salura tegevuse kohta alustas Tapa vald distsiplinaarmenetlust ning 3. juuli seisuga enam tema nime valla kodulehel olevate kontaktide alt ei leia. Samuti on avaldatud mitmes kohas töökuulutus uue sotsiaalhoolekandespetsialisti leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles