Rakvere politseijaoskonnas ootavad omanikku droon, abielusõrmus ja isegi püstolkuulipilduja

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere politseijaoskonnas ootavad omanikke droon ja abielusõrmus, punasest raadiost ja kööginoast rääkimata.
Rakvere politseijaoskonnas ootavad omanikke droon ja abielusõrmus, punasest raadiost ja kööginoast rääkimata. Foto: Kuvatõmmis

Politseisse toovad ausad kodanikud sageli esemeid, mille omanik on ära kaotanud või mille vargad on maha jätnud. Ka Rakvere politseijaoskonnas on hoiul hulk niisugust kraami.

Nii näiteks ootavad seal omanikku Rakkest leitud punane kassetimängija-raadio ja kööginuga. Mai alguses jõudis politseijaoskonda aga omaniku ära kaotanud droon LS-Quadcopter – see leiti Neeruti Orajärve äärest. Kindlasti tunneb keegi puudust kaotatud abielusõrmusest, millesse on graveeritud nimi ja kuupäev.

Veel on Rakvere politseijaoskonnas hoiul mõned jalgrattad ja üllatavalt palju tulirelvi – isegi üks püstolkuulipilduja. Politseijaoskonnast selgitati, et relvad pole kaotatud siiski mitte linna vahele või kusagile järve äärde, vaid valdavalt on need päevavalgele tulnud vanade hoonete restaureerimisel ning leidja on need politseijaoskonda toonud. Eeskirjad nägevat ette, et nende leidmisest tuleb avalikult teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles