Maakondlik esikoht libises käest

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Korraldajate, läänevirulaste kolonn marssis suvemängudel traditsiooniliselt viimasena. Kokkuvõttes sai Lääne-Viru maakond kolmanda koha, linnadest võitis Rakvere.
Korraldajate, läänevirulaste kolonn marssis suvemängudel traditsiooniliselt viimasena. Kokkuvõttes sai Lääne-Viru maakond kolmanda koha, linnadest võitis Rakvere. Foto: Marge Schwindt

Nädalavahetusel Rakveres, Haljalas ja Tapal toimunud 16. Eestimaa suvemängud võitis linnade arvestuses Rakvere. Maakondadest jäi Lääne-Viru napilt kolmandaks – tagantjärele tarkusena olnuks ka esikoht lihtsalt võidetav.

Suvemängudel osales umbes 3200 sportlast, kaasa lõid 70 omavalitsuse esindajad. Kokku oli kavas 22 arvesse läinud ala ja mõned punktiarvestusse mittekuulunud alad (näiteks sumo ja bridž). Maakondade arvestuses võitis Lääne-Virumaa poiste jalgpalli, köieveo ja mälumängu.

Suurte maakondade hulgas edestas Harjumaa Lääne-Virut vaid 33 punktiga, nende kahe vahele mahtus Tartumaa. 40 punkti oli laual näiteks juhtide võistlusel, nende saamiseks piisanuks osalemisest, aga kahjuks läks meie maakonnale kirja ümmargune null. Omavalitsusjuhid olid kenasti stardis, aga karuteene tegi juhendi pealiskaudne lugemine ja tõsiasi, et inimesed, kes saanuks punkte tuua, olid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles