Segane liikluskorraldus tekitas Tapa ülesõidukohal ohtliku seisu

Kevin Volter
Copy
Esmaspäeva hommikul avanenud vaatepilt tekitas segadust. Ilmselt polnud veel osa ümbersõitu tähistavaid märke ära korjatud ja raudteed ületavad liiklejad ei saanud sotti, kuhu üldse minna tohib.
Esmaspäeva hommikul avanenud vaatepilt tekitas segadust. Ilmselt polnud veel osa ümbersõitu tähistavaid märke ära korjatud ja raudteed ületavad liiklejad ei saanud sotti, kuhu üldse minna tohib. Foto: Vitali Sobolev

10. ja 11. juulil on Tapal tänavate ehitustööde tõttu üks sõidurada Ülesõidu ja Valve tänava ristmikul suletud ja ristmiku läbilaskevõime vähenenud poole võrra. Kuna ehitustöid tehakse raudtee ülesõidukoha vahetus läheduses, tekkis teisipäeval ohtlik olukord, kus liiklejad sattusid märkide rägastikus segadusse ning jäid keset raudteed seisma.

Esmaspäeva hommikul avanenud pilt oli rohkem kui segadusse ajav –​ ilmselt polnud veel osa ümbersõitu tähistavaid märke ära korjatud. Kuid ohtlikke olukordi teadaolevalt ei tekkinud. 

Küll tekkis ääretult ohtlik hetk teisipäeva ennelõunal, kui raudteed olid ületamas kaks autot, tõkkepuu läks aga kinni, jättes sõidukid keset raudteed lõksu. Virumaa Teatajale olukorrast teada andnud Mart ütles, et oli teel koju, kui kesklinna poolt tulles ülesõidule kinni jäi. "Minu ees oli veel üks naisteravas oma autoga, kes jäi keset raudteed seisma. Nägin läbi tema tagaklaasi, et sügas kukalt, sest ta ei saanud aru, kuhu minna," rääkis mees. "Paremale pööre on keelatud, vasakule, Valve tänavale tohib. Kuna naisterahvas oma autoga seal seisis, läksin temast mööda ja litaki, minu nina ees läks tõkkepuu kinni. Naine oli mu selja taga, tagurdada ei saanud. Ma olen keset raudteerööpaid, kuskile minna ei saa. Siis ehitustöölised tulid jooksuga, tõstsid need märgid eest ära. Mina sain märkide vahelt üle, aga naisterahvas oma autoga keeras rööpapaaride vahel olevale laiemale alale, mis veetorni juurde viib."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles