Alaealised peksid Rakveres päise päeva ajal asotsiaali ja röövisid talt pensioniraha (4)

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Teisipäeval magas Veski 5A kinnistu trepil kaks eluheidikut. Üks neist langes eelmisel päeval kallaletungi ja röövimise ohvriks.
Teisipäeval magas Veski 5A kinnistu trepil kaks eluheidikut. Üks neist langes eelmisel päeval kallaletungi ja röövimise ohvriks. Foto: Caspar Sild

Esmaspäeval postitati Rakvere inimesi koondavasse Facebooki gruppi pealtnägija filmitud videoklipp kahest alaealisest poisist, kes äratavad magava asotsiaali, löövad teda käte ja jalgadega ning nõuavad talt raha. Kannatanu sõnul võeti talt käest ära terve pension ehk umbes 700 eurot.

Rakvere turu taga müügiplatsist võrega eraldatud põiktänavas asub kahekorruseline valge maja, mille katusealusel terrassil näeb suviti pidevalt eluheidikuid. Maja ise on müügis ja inimtühi.

Teisipäeval sündmuskohal käinud ajakirjanik leidis eest kaks parasjagu unest ärganud meest. Ka selle, keda oli päev varem rünnatud. Üle 60-aastane meesterahvas ütles, et hoonesse sisse pole ta kunagi läinud, aga katuse all magab tihti. Kuna eelmisel nädalal oli olnud pensionipäev, langes esmaspäeval poiste saagiks tema taskus olnud 700 eurot sularaha.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles