Lääne-Viru keskerakondlaste juht Siret Kotka toetab Mihhail Kõlvartit

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Siret Kotka ei toeta Tanel Kiige (vasakult teine) kandidatuuri keskerakonna esimehe kohale. Vasakul on erakonna praegune esimees Jüri Ratas, kel paistab Kiigega olevat parem klapp.
Siret Kotka ei toeta Tanel Kiige (vasakult teine) kandidatuuri keskerakonna esimehe kohale. Vasakul on erakonna praegune esimees Jüri Ratas, kel paistab Kiigega olevat parem klapp. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna Lääne-Viru piirkonna esimees Siret Kotka ütles Virumaa Teatajale, et erakonna erakorralisel kongressil, kui see peaks toimuma, toetaks tema isiklikult Mihhail Kõlvarti kandidatuuri erakonna esimehe kohale.

"Demokraatiale omaselt saab iga saadik toetada kandidaati, keda ta soovib," lisas Siret Kotka. "Tean, et Lääne-Virumaal on nii neid  keskerakondlasi, kes soovivad näha erakonna esimehena Mihhail Kõlvartit, kui ka neid, kes soovivad näha Tanel Kiike. Mina isiklikult olen otsustanud valida Mihhail Kõlvarti, kes on konservatiivse maailmavaatega. Minu väärtushinnangud ei lange kokku Tanel Kiige lausliberalismiga, mis on eelkõige seotud sellega, et Tanel Kiik toetab abieluvõrdsust ja kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtmist."

​Teine Lääne-Virumaal tuntud keskerakondlane, Rakvere linnapea Triin Varek viibib praegu puhkusel, kuid tegi reedel Facebooki postituse, kus annab ridade vahelt mõista, et tema on Tanel Kiige poolt. "Sooviksin puhkust nautida, aga koduerakonnas toimuv lihtsalt väga kurvastab," kirjutas ta. "Jutt sellest, et püüame ühtsust leida ja suhtleme üksteisega mitte läbi meedia, on viinud päriselus sinnani, kus piirkondade juhatusi tegelikult ei kaasata ja info saabub erakonna liikmetele läbi meedia ja tundub, et edaspidi ka läbi pressikonverentside."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles