Jaspar Vaher stardib neljapäeval Rally Estonial

Kevin Volter
Copy
Jaspar Vaher sai juuli alguses toimunud Lõuna-Eesti rallil hea kogemuse heitlikes ilmaoludes sõitmises. Noormees lõpetas ralli klassivõidu ja üldarvestuse kõrge viienda kohaga.
Jaspar Vaher sai juuli alguses toimunud Lõuna-Eesti rallil hea kogemuse heitlikes ilmaoludes sõitmises. Noormees lõpetas ralli klassivõidu ja üldarvestuse kõrge viienda kohaga. Foto: Kevin Melk

Kätte on jõudnud rallisõprade aasta üks oodatumaid nädalaid – Rally Estonia saab alguse juba neljapäeval. Oma esimese stardi maailmameistrivõistluste arvestuses teeb ka maakonna rallitalent Jaspar Vaher, kes koos kaardilugeja Evelin Mitendorfiga asub võistlustulle Rally4 klassis.

Juba neljandat aastat tulevad meile võistlema rallimaailma tipud, et võtta mõõtu Tartu, Otepää, Elva, Kanepi, Kambja, Peipsiääre, Mustvee ja Kastre valla kurvilistel teedel.

Vaher ja Mitendorf tutvusid kohalike oludega juba 8. juulil toimunud Lõuna-Eesti rallil, kus WRC autodel tegid kaasa ka Ott Tänak ja soomlane Teemu Suninen. Rally Estonia peaproovilt tuli meie rallipaar tagasi kindla klassivõiduga, edestades 26 sekundiga EMV4 klassis teisel kohal lõpetanud Patrick Enokit ja Silver Simmi. Vaher lõpetas ka üldarvestuses kõrgel viiendal kohal, kaotades kõvasti võimsamat masinat roolinud Ott Tänakule 6 minuti ja 41 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles