Valmis Käsmu kaunite kontsertide programm

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel saab Käsmus taas nautida kaunist muusikat.
Suvel saab Käsmus taas nautida kaunist muusikat. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

“Kaunid kontserdid Käsmus” on neljandat aastat maagilises kaptenikülas korraldatav muusikaüritus, mis ühendab tuhandeid inimesi, kauni muusika ja loodusliku silmailu.


Sellel suvel saab Viru Folgi korraldusmeeskonna initsiatiivil nautida seda kooslust kaheksal juunikuu õhtul, kui Käsmu lahe kaldal astuvad publiku ette armastatud eesti muusikud. Kui möödunud aasta programm keskendus põhiliselt suurtele eriprojektidele, siis tänavu on fookuses hoopiski intiimsemad ja akustilisemad kontserdid.

Ajavahemikul 5.-14. juunini esinevad Käsmus Mihkel Raud ja Hendrik Sal-Saller, Ultima Thule koos Silvi Vraidi ja Tõnis Mägiga, Mari Pokinen, Helen Adamson, Lenna Kuurmaa ja Märt Avandi, Ott Lepland, Margus Vaher ja Uku Suviste, Draamateatri näitlejatest kitarristid ja teised.

Kontserdisarja “Kaunid kontserdid Käsmus” lõpetab 14. juunil suur Tarmo Pihlapi meenutuskontsert, mis peetakse rahva lemmiku 60. sünniaastapäeva puhul.

Viru Folk peetakse Käsmus mitmel laval 10.-12. augustini.

Praeguseks on kokku pandud juba ka programm, kust võib näha, et külalisi tuleb Kanadast, Venemaalt, Soomest ja mujalt. Osa välisesinejaid on veel saladuseks.

Lisaks korraldatakse ka luule- ja tantsuõhtuid ning kultuurialaseid loenguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles