VT Rally Estonial Kogu päeva muredega võidelnud Jaspar Vaher oli sunnitud katkestama

Kevin Volter
Copy
Kogu päeva probleemide küüsis vaevelnud Vaher ja Mitendorf olid sunnitud laupäevase võistluspäeva pooleli jätma.
Kogu päeva probleemide küüsis vaevelnud Vaher ja Mitendorf olid sunnitud laupäevase võistluspäeva pooleli jätma. Foto: Kevin Volter

Autoralli MM-etapil Rally Estonia on sõitmas ka Virumaa rallipaar Jaspar Vaher – Evelin Mitendorf. Laupäev ei möödunud virulastele aga sugugi hästi, sest eile alanud roolivõimendimure kummitas ka täna ning kahe rehvi purunemine lõpetas päeva enneaegu.

Päeva esimesel Mäeküla katsel lõi reedene roolivõimendiprobleem taas välja, hoolimata sellest kaotas Vaher Rally4 klassis parima aja välja sõitnud Karl-Markus Seile vaid 3,1 sekundiga. "Panime üle poole katse ilma roolivõimuta. Aga eile oli päris kuri ilma selleta üle 20 kilomeetri rööbastes sõita. See oli ikka päris hull," rääkis Vaher.

Kümnenda lisakatse läbis Vaher ajaga 6.44.2, jäädes liidrist maha vaid 1,7 sekundiga. Mäeküla katse teistkordsel läbimisel oli ta enda hommikusest ajast 6,1 sekundit parem ja tundus, et asjad liiguvad ülesmäge.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles