Mitu Rakvere tänavat saavad sügiseks uue ilme

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Õie tänaval hakatakse sademevett koguma suurtesse mahutitesse, kust see imbub pinnasesse, mitte ei lähe linna kanalisatsioonivõrku.
Õie tänaval hakatakse sademevett koguma suurtesse mahutitesse, kust see imbub pinnasesse, mitte ei lähe linna kanalisatsioonivõrku. Foto: Ain Liiva

Rakveres käib mitu suurt tänavaremonti ja sama on kavas järgmisel aastal. Tänavu on remondis Vallimäe-tagune Õie tänav, peagi läheb remonti üle Vallimäe viiv Tõusu. Samal ajal renoveeritakse kahte tänavat Kukekülas ja teeehitus käib Navi arenduspiirkonnas. Järgmisel aastal on järg Kastani puiestee ja sellega ristuvate tänavate käes.

Õie tänava põhjalik remont tekitab ümberkaudsetes vastakaid arvamusi, nagu selliste suurte ettevõtmiste puhul tavaks. Mõne arvates ei edene ehitus nii kiiresti kui võiks, teine võtab kritiseerida kõnni- ja kergliiklustee asukohta ning otstarbekust. Aga üldiselt on seal kandis elavad inimesed ootusärevad, sest suure liikluskoormusega Õie on olnud väga kaua trööstitus seisus.

"Meie ei kurda ja elame ebamugavuse üle. Ootame põnevusega tulemust. Õie tänav oli ikka nii hullus seisus, et isegi praegu, mil asfalt maha freesiti, on see juba siledam kui enne remonti," kinnitas Virumaa Teatajaga vestelnud naine. "Kõnniteest oleme suurt puudust tundnud, eriti talvel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles