Pea pool tuhat sportlast lennutab laupäeval Rakveres kettaid

Kevin Volter
Copy
Kettagolfimaraton toob nädalavahetusel Rakverre 400 spordisõpra. Kuna võistlus toimub linnaruumis, tasub keskmisest tähelepanelikum olla.
Kettagolfimaraton toob nädalavahetusel Rakverre 400 spordisõpra. Kuna võistlus toimub linnaruumis, tasub keskmisest tähelepanelikum olla. Foto: Mauri Levandi

Rakveres toimub laupäeval, 29. juulil teist korda kettagolfimaraton, kus võistlusrajal on kokku 100 korvi. Päris uue üritusega tegemist ei ole, sest Eestis on analoogset võistlust mõnel pool ka varem peetud. Kui eelmisel aastal lasti võistlejaid rajale 300 kandis, siis nüüd lubatakse maratonile 400 osalejat.

Huvi võistluse vastu on suur ja seda näitab ka registreerunute arv – vabu kohti on alles kõigest kaheksa. Peakorraldaja Argo Veedla sõnul on ettevalmistused täies hoos. Ka Virumaa Teatajaga vesteldes oli mees parasjagu linna peal ringi liikumas ja võistluse tarbeks silte paigaldamas.

Võistlusrada on kokku üle kuue kilomeetri, kuid koos üleminekutega tuleb arvestada päeva jooksul umbes 20 kilomeetri läbimisega. Võistluskeskus asub Rakvere spordikeskuses ja esimesed sportlased pääsevad rajale laupäeval kell 9. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles