Võsul jagus rannafestivali külastajatele toiduelamusi seinast seina

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Linnupesa asub Võsu aleviku peatänava ääres Ranna tänaval ja mere äärde on sealt linnulennult nelisada meetrit.
Linnupesa asub Võsu aleviku peatänava ääres Ranna tänaval ja mere äärde on sealt linnulennult nelisada meetrit. Foto: Siim Mihailov

Võsu võtab suveks uue ilme ja muutub väikest viisi toidutänavaks, kus söögivalik on üpris varieeruv, alustades burgeritest ja lõpetades nooblimate söökidega. Võsu rannafestivali külalistele paistis enim meele järele olevat kiirtoit, kus oli snitti võetud erinevatest maailma köökidest.

Linnupesa kohviku perenaine Sandra Kruusel ütles, et nende söögikoha ülalpidamise põhimõtted on lihtsad. "Menüü peab mahtuma ühe tahvli peale ja toidud tuleb kiiresti väljastada. Meie võlu on see, et ooteaeg jääb kuskil viie ja kümne minuti vahele." Lisaks vana kooli burgerile, krõbekanaburgerile ning praele, saab Linnupesast käigu pealt kaasa võtta ka võileiva, vräpi ja supi.

Linnupesa on ennast orienteerinud kiirusele ja kvaliteedile. Iga paneeritud krõbekana temperatuuri kontrollitakse, et need jääksid mõnusalt mahlaseks.
Linnupesa on ennast orienteerinud kiirusele ja kvaliteedile. Iga paneeritud krõbekana temperatuuri kontrollitakse, et need jääksid mõnusalt mahlaseks. Foto: Siim Mihailov
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles