Lähenemiskeeldu korduvalt eiranud mees ähvardas, vehkis noaga ja pisteti lõpuks pokri (1)

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Tapmisega, tervisekahjustuse tekitamisega või olulises ulatuses vara rikkumise või hävitamisega ähvardamise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.

Samasugused karistuse määrad kehtivad lähenemiskeelu rikkumisel.
Tapmisega, tervisekahjustuse tekitamisega või olulises ulatuses vara rikkumise või hävitamisega ähvardamise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega. Samasugused karistuse määrad kehtivad lähenemiskeelu rikkumisel. Foto: Remo Tõnismäe

"Kümne minuti pärast on su maks verest tühjaks jooksnud," sisises Martin aiaväravas ja suunas noa kannatanu poole. Lisaks eiras mees lähenemiskeeldu ning nüüd tuleb tal kaks ja pool aastat Rootsi kardinate taga veeta.

Mullu aasta eelviimasel päeval saatis 49-aastane Martin miskipärast oma endise elukaaslase pojale õudu ja hirmu külvava sõnumi. "Kuss on K. Ma tapan ta. P***uss," seisis sõnumis. Tundes ennast ikkagi oluliselt häirituna, pöördus naine kohtusse, kus tänavu 30. märtsil määrati Martinile ajutine lähenemiskeeld. Mehel keelati viibida K. elukoha lähiümbruses ja avalikus ruumis K-le mitte lähemal kui 50 meetrit. Samuti keelati igasugune suhtlus K-ga elektrooniliste seadmete abil.

Pahandused ei olnud kaugel, sest täpselt kaks kuud hiljem ilmus Martin endise elukaaslase aiaväravasse, tõstis noa ja suunas selle kannatanule, öeldes "Kümne minuti pärast on su maks verest tühjaks jooksnud".

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles