Kehalas kihutavad laupäeval Eesti parimad rallikrossisõitjad

Kevin Volter
Copy
Kehala raja trampliin nõuab võistlejatelt osavust ja julgust ning pakub pealtvaatajaile vingeid elamusi.
Kehala raja trampliin nõuab võistlejatelt osavust ja julgust ning pakub pealtvaatajaile vingeid elamusi. Foto: Marianne Loorents

Rallikrossi Eesti meistrivõistluste eelviimane etapp sõidetakse laupäeval, 5. augustil Kehala vaatemängulisel rajal. Kehalas varem toimunud rallikrossid on alati olnud väga võitluslikud.

Rajal on sees julgust ja täpsust nõudev trampliin. "Võistlejate turvalisuse huvides on hüppe servad polsterdatud 30 heinapalliga, kuid need ei sega publiku vaadet hüppele ega mõjuta kuidagi õhulende, küll aga kaitsevad sõitjat võimaliku vea puhul," rääkis Eesti Autospordi Liidu rallikrossikomitee esimees Mati Kask. "Pikk peasirge võimaldab näidata autode tippkiirust. Rada on äge ja tegemist sarja eelviimase etapiga, iga punkt on tähtis. Kindlasti tuleb põnev sõit."

Näiteks lahutab osavõturohkeimas Crosskart Xtreme‘i klassis liidrit Marko Ringenbergi teisel kohal olevast Andre Kiilist üks punkt. Kolmandal kohal olev Keivo Kõiv kaotab liidrile kolme punktiga. Crosskart 650-s on Laur Langeproon kogunud kolm punkti rohkem kui teist kohta hoidev Rait Sööt. Junior1600-t juhib Albert Pärtelson nelja punktiga Andri Kutsari ees. TouringCaris lahutab Marko Murut Priit Rebasest viis punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles