Kunstmurustaadionile luuakse kaasaegne veevärk

Kevin Volter
Copy
Rakvere kunstmurustaadion on muu hulgas koduks ka Rakvere JK Tarva esindusvõistkonnale, kes peab seal oma mänge hooaja alguses, kui veel päris murule ei saa minna.
Rakvere kunstmurustaadion on muu hulgas koduks ka Rakvere JK Tarva esindusvõistkonnale, kes peab seal oma mänge hooaja alguses, kui veel päris murule ei saa minna. Foto: Marianne Loorents

Juuli keskel algasid Rakvere spordikeskuse tellimusel ehitustööd kommunikatsioonide rajamiseks Võidu tänav 67 asuva jalgpalli kunstmurustaadioni kinnistul, teatab Rakvere linnavalitsuse pressiteenistus.

Rakvere spordikeskuse direktor Ave Sats selgitas, et tänavu ehitatakse valmis kommunikatsioonid ehk vee- ja kanalisatsioonitrass koos ülepumplaga, mis hakkavad tulevikus veega varustama sanitaarsoojakut ning soojustatud väli-WC-bokse.

"Augusti keskpaigaks on soojakute paigaldamiseks valmidus küll olemas, kuid soojakute soetamine lükkub kahjuks tulevikku, sest esiteks alahindasime trasside ehitamise kogumaksumust ning teiseks, need summad ei olnud planeeritud spordikeskuse tänavusse eelarvesse. Algselt oli meil soov viia tänavu kõik vajalikud tööd lõpuni – hankida koos trasside ehitusega staadionile ka pesemisvõimalusega riietusruumi soojak ning eraldi kahe-WC-boksiga soojak, kuid vahendite piiratuse tõttu lükkub soojaku ost eeldatavalt järgmisesse eelarveaastasse. Jälgime pidevalt eelarve seisu ja võimalusel paigaldame veevärgiga WC-d veel selle aasta sees," rääkis Sats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles