Korduv joobeseisundis autojuhtimine viis mehe kolmeks aastaks vangi

Kevin Volter
Copy
Varem sarnaste tegude eest karistatud Risto jäi tänavu juulis uuesti joobeseisundis autojuhtimisega vahele. Nüüd peab mees oma tegude üle järele mõtlema vanglas. Pilt on illustratiivne.
Varem sarnaste tegude eest karistatud Risto jäi tänavu juulis uuesti joobeseisundis autojuhtimisega vahele. Nüüd peab mees oma tegude üle järele mõtlema vanglas. Pilt on illustratiivne. Foto: Pärnu Postimees

Viru maakohtu Narva kohtumajas tunnistati juuli keskel mootorsõiduki korduva joobeseisundis juhtimise eest süüdi Risto. Varem sama teo eest viis kuud šokivangist saanud 35-aastane mees peab nüüd liitkaristusena ära kandma kolme aasta, kahe kuu ja 12 päeva pikkuse vangistuse.

2019. aastal eemaldati mees autoroolist Tallinnas ning 2020. aastal Kadrina vallas. Mõlemal korral tuvastati mehel alkoholi- ja ka narko- või psühhotroopsete ainete joove. Ekspertiis kinnitas, et Risto uriinis leidus esimesel juhul amfetamiini ja GHB-d ning teisel juhul kokaiini ja kanepit.

Viimati tabati mees joobeseisundis autojuhtimiselt käesoleva aasta 16. juulil Vinni vallas Rakvere–Rannapungerja tee 9. kilomeetril. Tema väljahingatavas õhus oli alkoholisisaldus vähemalt 1,52 promilli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles