Värsked kadakaoksad annavad vähile omamoodi meki

Copy
Tauno Laasik grillis jõevähke kadakasuitsus.
Tauno Laasik grillis jõevähke kadakasuitsus. Foto: Merly Raudla

Eile Ao külas toimunud Wähja festivalil pakkus Maitseelamuse Koda värsketel kadakaokstel grillitud jõevähki. Krõbedast hinnast hoolimata oli huvi erakordse maiuspala vastu väga suur.

Peipsi kandist festivalile saabunud Tauno Laasik ja Triinu Akkermann Maitseelamuse Kojast grillisid festivalil mitmes jaos kokku umbes sadakond jõevähki.

"See ei ole mingi mulgipuder, et paned suure lusikaga," õpetas Laasik vähisööjaid. Vähk on mõeldud mõnuga nosimiseks. Mees näitas kohe grilli kõrval, kuidas on vähki kõige parem süüa, et midagi raisku ei läheks.

Tagasi üles