Harri Kullas teeb kaasa ookeanitaguse meistrisarja viimased etapid

Kevin Volter
Copy
Harri Kullas kasutab Inglismaal oleva pausi ära ning osaleb kolmel nädalavahetusel tugevas AMA võistlussarjas Ameerika ühendriikides.
Harri Kullas kasutab Inglismaal oleva pausi ära ning osaleb kolmel nädalavahetusel tugevas AMA võistlussarjas Ameerika ühendriikides. Foto: Erakogu

Väike-Maarja motokrossisõitja Harri Kullas teeb teoks oma kauaaegse unistuse ja osaleb USA-s sealsetel AMA rahvuslikel meistrivõistlustel. Esimese etapp toimub juba eeloleval nädalavahetusel.

Peale Unadilla võistluse, mis toimub 12. augustil, läheb mees rajale ka Budds Creekis (19. august) ja Ironmanis (26. august). Võimalus Ameerikas võistelda tekkis tänu sellele, et Briti sarjas, kus Kullas teeb kaasa terve hooaja, on augustis kolmenädalane paus. 

"Mõned võistlused USA-s sõita on olnud juba pikaaegne unistus. Sarnane võimalus oli ka viis aastat tagasi, aga siis kahjuks ei saanud asi teoks," sõnas Kullas oma Briti tiimi sotsiaalmeedialehe kaudu. "Aitäh kõigile sponsoritele ja toetajatele, kes selle reisi võimalikuks on teinud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles