Kullas tegi Ameerikas suurepärase sõidu

Kevin Volter
Copy
Harri Kullas startis esimest korda USA tugevaimas krossisarjas ja tegi kohe ideaalse tulemuse.
Harri Kullas startis esimest korda USA tugevaimas krossisarjas ja tegi kohe ideaalse tulemuse. Foto: Cab Screens Yamaha

AMA motokrossisarja üheksas etapp toimus sellel nädalavahetusel Unadilla krossirajal. Etapist võtsid osa ka kolm eestlast. Esimest korda AMA sarja etapil osalenud Harri Kullas sai hakkama võimsa saavutusega. Väike-Maarja krossimees lõpetas mõlemad võistlussõidud seitsmendana ja etapi kokkuvõttes tuli ta kuuendaks.

Ajasõidus 12. koha saanud Kullas tegi esimeses võistlussõidus suurepärase stardi ja ta tuli üle holeshot‘i joone teisena. Teda suutis edestada vaid sarja liider Jett Lawrence. Sõidu edenedes langes Kullas seitsmendale kohale. Seitsmendal kohal sõites näitas Kullas sellist tempot, et selja tagant talle enam keegi lähemale tulla ei suutnud ning finišisse jõudiski ta suurepärasel seitsmendal kohal. 

Sõiduvõidu eest võitlesid pikka aega Lawrence ja Chase Sexton. Ühel hetkel aga Sexton kukkus ja langes kolmandale kohale. Teiseks tõusnud Dylan Ferrandis näitas sõidu lõpus suurepärast kiirust ja liikus seni vaid võite tunnistanud Lawrence‘ile lähemale. Lawrence siiski kontrollis olukorda ja võttis esikoha, Ferrandis lõpetas teisena ja Sexton kolmandana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles