Suur galerii Superautode ralliüritus rõõmustas kohalikke ja pakkus osalejatele ülevoolavaid emotsioone (2)

Copy

Pühapäeval sõitsid eesotsas ralli maailmameistri Kalle Rovanperäga Lääne-Virumaa kaunitel teedel tõelised autoentusiastid, kes võtsid mõõtu üritusel Drivestonia, mille peakorraldajaks oli kodumaine rallilegend Margus Murakas. Stardirivi lõpus, autoga number 56, läks rajale ka Virumaa Teataja meeskond.

Siinkirjutaja üleskutsele, kas kellelgi on sportlikku autot ja kas leidub kedagi, kes tahaks selle roolis ühe ralli kaasa teha, reageeris Tartu ja Tallinna kiirabis leiba teeniv Kaido Nurk. Nimelt on tema elukaaslasel doktor Sirli Saarel üks pea 260-kilovatise võimsusega Ford Focus RS. Lubadusega, et Kaido toob auto õhtul tervena koju, me superautode mõõduvõtmise starti asusimegi.

Virumaa metsades Kaido ja Sirli tõsisem suhe ja ühes sellega naise armastus kiirete Fordide vastu tegelikult alguse saigi. Nimelt olid mõlemad mõned aastad tagasi käinud Kaitseliidu õppusel Põhjakonn, mispeale tihedamalt suhtlema jäädigi. Nii võib kaudseid paralleele tõmmates öelda, et esimene ralliüritus oli nii Fordi kui ka paari jaoks koju tagasitulek.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles