Festival Station Narva toob muusikat, mõtteid ja maitseid

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Oma Narva debüüdi teeb Ukraina päritolu popstaar Ivan Dorn, kelle 90-ndate hõnguga house'i, nu-disco, funk'i ja džässi sulamit on muusikapressis nimetatud Aphex Twini ja Pharrell Williamsi vaheliseks sillaks.
Oma Narva debüüdi teeb Ukraina päritolu popstaar Ivan Dorn, kelle 90-ndate hõnguga house'i, nu-disco, funk'i ja džässi sulamit on muusikapressis nimetatud Aphex Twini ja Pharrell Williamsi vaheliseks sillaks. Foto: Pressifoto

Narvas peetakse 7.–10. septembrini kuuendat korda festivali Station Narva. Lisaks rikkalikule muusikaprogrammile meilt ja mujalt võib piirilinnas sel ajal osa saada kunsti- ja maitseelamustest ning huvitavatest aruteludest kohaliku elu, identiteedi ja tööstusärimudelite üle.

Seni välja kuulutatud välisartistide seas on Briti plaadileibli Mo’ Wax ja rühmituse UNKLE asutajaliige James Lavelle, Prantsuse elektroonilise tantsumuusika grupp Acid Arab, Rootsi räpiduo Deki Alem, Ukraina popstaar Ivan Dorn, Hollandi ska-rock‘i-bänd Bazzookas, Saudi Araabia juurtega Londoni DJ Nooriyah, samuti Türgi päritolu Tallinnas elav multiinstrumentalist GØK2.

Kodumaist muusikamaastikku esindavad R‘n‘B ja alternatiivpopi tegijad Yasmyn ja manna, Narvast pärit laulja-laulukirjutaja Ivi, Ajukaja ja Mart Avi, Masha Ye, Tovarish Astronom ja Analogue Quattro ning DJ-d Raul Saaremets, Työmik Bassofsky ja Fake Versace.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles