Sauna remontimine ja maja pärandamine keerasid suhted sõlme

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Alul kingitusena mõeldud saunaruumi renoveerimine tipnes sellega, et väimees hakkas ämma käest töötasu küsima.
Alul kingitusena mõeldud saunaruumi renoveerimine tipnes sellega, et väimees hakkas ämma käest töötasu küsima. Foto: Sille Annuk

Viru maakohtu Rakvere kohtumajas ei rahuldatud 12. aprillil Kaido hagi oma ämma vastu sauna renoveerimise küsimuses. Miskipärast hakkas väimees kingitusena tehtud töö eest lõpuks ikkagi töötasu küsima. Ämm teatas seepeale, et väimees pidanuks kohtusse kaebama hoopis tütred, kes selle kingi organiseerisid.

2020. aasta hilissügisel pidasid kolm tütart plaani ja otsustasid rasket haigust põdevale emale juubelikingituseks sauna leiliruumi renoveerida. Alul punnis ema vastu, aga lõpuks jäi siiski nõusse, sest siis saab kogu pere saunarõõme nautida. Töid hakkasid tegema ema ja kahe tütre elukaaslased.

Kuna elati lähestikku, käis üks tütardest, Jaanika (nimi muudetud), sageli oma elukaaslase Kaidoga emal külas. 37-aastane korteris elav mees kasutas lisaks võimalust ämma aias grillida ja sõpradega saunas käia. Kuid suhted perede vahel halvenesid järsult peale seda, kui Kaido mullu jaanuaris Jaanikale korraliku koslepi andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles