Rakveres peeti ühe päeva kümnevõistlus

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Naistest oli ühe päeva kümnevõistluse parim Keity Vaistla, kes lisaks tõkkejooksule võttis alavõidu ka kõrgushüppes, kuulitõukes ja teivashüppes.
Naistest oli ühe päeva kümnevõistluse parim Keity Vaistla, kes lisaks tõkkejooksule võttis alavõidu ka kõrgushüppes, kuulitõukes ja teivashüppes. Foto: Grete Veedla

Laupäeva hommikul kell üheksa algas Rakvere staadionil ühe päeva kümnevõistlus, millest võttis osa 15 meest ja 6 naist. Kui meeste kategoorias võidutses Toomas Kesküla, siis naistest oli parim Keity Vaistla.

Ennelõunal võisteldi 100 meetri jooksus, kaugushüppes, kuulitõukes, kõrgushüppes ja 400 meetri jooksus. Pärastlõunal jätkus programm tõkkejooksuga (meestel 110 meetrit, naistel 100 meetrit), kettaheitega, teivashüppega, odaviskega ja 1500 meetri jooksuga. 

Meestest astusid võistlustulle Toomas Kesküla, Risto Puur, Sander Rits, Aron Kuusik, Andrus Mutli, Martin Kink, Karl-Martin Saaver, Keijo Õunapuu, Madis Joosep Toomel, Toomas Kiis, Arvo Püvi, Joonas Kikerpill, Kevin Vabaorg, Jaanus Nuutre ja Timo Laidroo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles