Maakonnaliini bussijuht tõstis tõukerattaga lapse poolel teel bussist välja (7)

Merly Raudla
Copy
Bussijuht ajas Rakverest Kundasse teel olnud lapse Essus bussist maha.
Bussijuht ajas Rakverest Kundasse teel olnud lapse Essus bussist maha. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeva õhtul liini number 15 bussiga Rakverest Kundasse teel olnud koolipoisil jäi sõit plaanitust lühemaks. Juht pidas bussi Essus kinni ja tõstis poisi välja.

Kohe bussijuhi taga istunud Kundast pärit pensionär Ilme Kask tõdes, et poisil oli tõukeratas kotti pandud, ning tema sõnul jättis laps hea mulje. Pika patsiga Hansabuss AS-i bussijuht oli aga jaganud mitmete noorte suunas sapiseid kommentaare kogu sõidu vältel.

Umbes poolel teel Kundasse pidas juht bussi kinni ning läks Ilme Kase sõnul valju häälega sõimates poisi juurde –​ tõukeratas oli olnud avariiväljapääsu ees. Ärritunud bussijuht käskis lapsel bussist välja minna. Kase sõnul oli poiss üllatunud ning ei saanud aru, miks ta bussist maha peab minema, ja oli küsinud, miks bussijuht siis ei öelnud, et tõukeratas on vales kohas. Naine ei kuulnud, et bussijuht oleks andnud lapsele võimaluse tõukeratas paremini sättida, et sõitu jätkata. "Sealt tuli nagu kuulipildujast," lausus Kask. Naine kuulis, kuidas bussijuht ähvardas politsei kutsuda. Poiss oli sellega nõus, kuid korrakaitsjatele helistamiseni siiski ei jõutud. Bussijuht oli jätkanud karjumist ja võttis pealtnägija sõnul lõpuks poisil õlgadest kinni ja lükkas ta bussist maha.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles