Täna lõppes Arvo Pärdi nimelise muusikamaja riigihange

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Arvo Pärdi nimelise muusikamaja eskiis.
Arvo Pärdi nimelise muusikamaja eskiis. Foto: Rakvere linnavalitsus

Arvo Pärdi nimelise muusikamaja ehituse riigihankele esitati kolm pakkumust. Rakvere linnavalitsus hindab pakkumuste vastavust ja kuulutab lähiajal välja ehitushanke võitja, kellega sõlmitakse leping.

Rakvere linnapea Triin Vareku sõnul hinnatakse järgmisena pakkumuste vastavust hankes kehtestatud tingimustele. "Enne ei ole võimalik rohkem informatsiooni avalikustada. Pakkumuste vastavuse hindamise järgselt saab linnavalitsus välja kuulutada riigihanke võitja ja seejärel sõlmida võitjaga ehitustööde peatöövõtulepingu. Tegemist on kindlasti väga mahuka ehitusprojektiga, mis samas on ka märgiliselt ajalooline ja mitmes mõttes oluline ning väärikas. Siiralt loodan, et vastavuskontroll sujub kenasti ja saame peagi jagada uudist, et on võimalik lepingusse minna," rääkis Varek.

Rakveresse rajatav Arvo Pärdi nimeline muusikamaja moodustab koos laiendusega mitmeotstarbelise muusikamaja, kus saab korraldada nii suurkoosseisulisi kui ka kammerliku formaadiga kontserte, näitusi, arendada huvitegevust, pakkuda ruume tantsu- ning muusikakollektiividele jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles