Vinni vallas sõitis vanem meesterahvas vastu puud

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Täna poole viie paiku õhtul anti häirekeskusele teada liiklusõnnetusest Vinni vallas Assamalla–Nurmetu–Kadila kruusateel.
Täna poole viie paiku õhtul anti häirekeskusele teada liiklusõnnetusest Vinni vallas Assamalla–Nurmetu–Kadila kruusateel. Foto: Siim Mihailov

Täna kella poole viie paiku õhtul toimus raske liiklusõnnetus Vinni vallas Assamalla, Nurmetu ja Kadila vahelisel kruusateel, kus Volkswagen Passat sõitis vastu puud. Juht sai tervisekahjustusi ja kiirabi viis 62-aastase mehe haiglasse.

Täna kella poole viie paiku õhtul anti häirekeskusele teada avariist Vinni vallas Nurmetu külas. Assamalla, Nurmetu ja Kadila vahelisel kruusateel sõitis Volkswagen Passat vastu puud. Politseinike, kiirabimeedikute ja päästjate kohalejõudmise ajaks oli 62-aastane juht autost välja tulnud ja lamas auto kõrval maas.

Politseinikele ütles juht, et enne kokkupõrget nägi ta maas puud ja üritas sellest mööda põigata. Paraku lõppes sõit vastu puud. Autot roolinud mees sai õnnetuses sedavõrd kannatada, et kohapeal ei õnnestunud politseinikel autojuhi joovet tuvastada. Küll aga oli tal olemas juhiluba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles