Jalgpalliliiga liidriga vahe suureneb, võitlus teise koha eest tõotab tulla ülimalt põnev

Kevin Volter
Copy
Rakvere JK Tarvas peatreener Tarmo Rebane on hoolealuste senise mänguga üldplaanis rahul. Mõned valusad kaotused on küll saadud, aga see on paratamatu.
Rakvere JK Tarvas peatreener Tarmo Rebane on hoolealuste senise mänguga üldplaanis rahul. Mõned valusad kaotused on küll saadud, aga see on paratamatu. Foto: Marianne Loorents

Eesti jalgpalli II liigas mängival Rakvere JK Tarval on pidada veel 10 liigakohtumist ja praegu hoitakse tabelis teist kohta. Kui hooaeg nii lõppeks, avaneks meeskonnal võimalus mängida üleminekumänge, mis edu korral viiks klubi tulevaks hooajaks aste kõrgemale ehk Esiliiga B-sse.

Eesti jalgpallipüramiidi neljanda taseme võistlustel osaleb 28 meeskonda, kes on jaotatud kahe piirkonna järgi. Põhja-ida piirkonda kuuluv Tarvas on seni peetud 16 mänguga kogunud 37 punkti, mis annab tiimile tabelis teise koha, nii et liigutakse üleminekumängudele jõudmise kursil. Üleminekumängudel kohtutaks esiti lõuna-lääne piirkonna teise koha tiimiga ning seejärel Esiliiga B kaheksanda koha omanikuga. Nende mängude võitja kindlustaks endale tulevaks hooajaks koha Esiliiga B-s.

Hooaeg algas rakverlastele hästi: esimesest seitsmest mängust võeti seitse võitu. Siis aga tabas meeskonda väike vigastuste laine, mis küll oluliselt tulemusi ei mõjutanud, kuid oma ühelt suurimalt rivaalilt Jõhvi FC Phoenixilt tuli siiski vastu võtta valus 0:4 kaotus. Enne kuu aja pikkusele suvepausile minekut saadi tabelisse teinegi ootamatu kaotus, kui alla vannuti liigatabeli keskmikule FC Tallinn U21 meeskonnale. Peatreener Tarmo Rebase sõnul on kaotused mängu paratamatu osa, kuid põhjused ei pruugi alati välja paista. "Amatöörjalgpall on selline, et kui kaks-kolm põhivenda on puudu, on kohe probleemid," lausus treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles