Räppar donpedro_estonia avaldas uue loo

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Donpedro_estonia tänavusel Eesti hiphopifestivalil.
Donpedro_estonia tänavusel Eesti hiphopifestivalil. Foto: Jakko Raik

Rakveres tegutsev räpimees donpedro_estonia avaldas värske loo "Truudusetud", mida saab kuulata Soundcloudi keskkonnas. Palas kuuleme ka tema enda sisse mängitud tšellomeloodiat.

Nii uskumatu, kui see ka ei tundu, on donpedro_estonia, kodanikunimega Peeter Altpere, räppinud alles napilt kaks aastat. Sel kevadel võttis ta osa muusikakonkursist Virumaa Suvesaund looga "Disniländ", mis saavutas rahvahääletusel 11. ja üldedetabelis 15. koha. 2023. aastal on ta oma lugusid laivis esitanud kuuel korral, muu hulgas valiti ta nelja õnneliku vähe tuntud räppari sekka, kes said esineda Eesti hiphopifestivali pealaval vaba mikrofoni raames.

Olgugi et räpimaastikul ta ennast alles kehtestab, on Altpere olnud musikaalne lapsest saati. Tuntud keelpillimeistri Aaro Altpere pojana sukeldus ta varases nooruses klassikalise muusika maailma, lõpetas Londonis muusika- ja teatrikooli ning mängis poolteist aastat tšellot Londoni Filharmooniaorkestris. Muu hulgas on ta tšellot salvestanud kuulsas Londoni Abbey Roadi stuudios. Sealsamas, kus omal ajal salvestas ansambel The Beatles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles