Kingitus, mis pööras elu pea peale

Merly Raudla
Copy
Kingituseks saadud koer kutsikana.
Kingituseks saadud koer kutsikana. Foto: Erakogu

Kui Virumaa juurtega Mirjam Kunnberg oma elukaaslaselt kingituseks kutsika sai, ei osanud ta ette näha, et neljajalgne annab elule täiesti uue suuna. Nüüd, veidi rohkem kui kolm aastat hiljem, on kogu Mirjami elu seotud koertega. Ta seadis sisse koertele mõeldud mobiilse jõusaalibussi ja peab koertetreeneri ametit.

Oma koera ootas praeguseks juba aastaid Austraalias elanud Mirjam tegelikult üheksa aastat. Üüripinnale ei tahtnud naine koera võtta. Koos tollase elukaaslasega oligi plaan tehtud, et kui nad ostavad oma elamise, tuleb ka koer.

"Meil oli endise elukaaslasega aastapäev," meenutas Mirjam suure unistuse täitumist. Paar sättis ennast valmis, et minna tähistama. Toonane elukaaslane ütles kui muuseas, et enne väljaminekut tuleb veel korraks ühe sõbranna juurest läbi käia. "Selle sõbranna kodu on kui ajakirjast välja lõigatud. Nii kui sisse astusime, nägin jalamatil väikest koerajunni. Koera tal ei ole," kirjeldas Mirjam, kes sel hetkel ei aimanudki, et saab kohe üllatuskingituseks koera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles